تیم ملی فوتبال کره جنوبی در نخستین دیدار خود از مرحله نهایی رقابتهای قهرمانی شرق آسیا، موفق شد با نتیجه قاطع ۳ بر ۰ تیم ملی چین را شکست دهد. این مسابقه امروز (۱۶ تیر) در ورزشگاه یانگین سیتیزن اسپورتس پارک برگزار شد.
چین که پس از ناکامی در صعود به جام جهانی ۲۰۲۶ تصمیم به تغییر کادر فنی گرفته و دجان دوردوویچ صرب را بهجای برانکو ایوانکوویچ منصوب کرده بود، در نخستین تجربه رسمی با سرمربی جدید خود، شکست سنگینی را مقابل رقیب سنتیاش متحمل شد. این در حالی است که آخرین بازی چین با هدایت برانکو با پیروزی مقابل بحرین به پایان رسیده بود.

در این دیدار، هر دو تیم بدون بازیکنان لژیونر خود که در لیگهای اروپایی حضور دارند به میدان رفتند. با این حال، شاگردان هانگ میونگبو در تیم ملی کره جنوبی با گلهای لی دونگجیونگ، جو مینکیو و کیم جو سونگ، نمایش برتری از خود ارائه دادند و سه امتیاز ارزشمند را بهدست آوردند.
در ادامه این رقابتها، فردا سهشنبه تیمهای ملی ژاپن و هنگکنگ در دومین دیدار مرحله نهایی قهرمانی شرق آسیا به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این رقابتها فرصتی برای تیمهای آسیای شرقی است تا در غیاب بازیکنان اروپایی، ترکیبهای داخلی خود را محک بزنند و برای رقابتهای آینده آماده شوند.