بازگشت دوباره امیر هوشمند به آلومینیوم؛ آغاز فعالیت نقل‌وانتقالاتی اراکی‌ها

باشگاه آلومینیوم اراک با جذب مجدد امیرمحمد هوشمند، مدافع سابق خود، نخستین گام را در بازار نقل و انتقالات تابستانی برداشت. هوشمند پس از دو فصل حضور در نساجی مازندران، بار دیگر پیراهن تیم اراکی را بر تن خواهد کرد.

به گزارش “ورزش سه”، این مدافع ۲۵ ساله که پیش‌تر طی سه فصل حضور موفق در آلومینیوم ۷۸ بازی در لیگ برتر را به ثبت رسانده بود، اکنون با قراردادی دو ساله به جمع شاگردان سیدمهدی حسینی بازگشته است. هوشمند در نخستین فصل حضورش در اراک ۲۸ بازی رسمی انجام داد و به‌عنوان یکی از ستون‌های دفاعی تیم مطرح شد.

این بازیکن که پیش‌تر سابقه بازی در سایپا را نیز در کارنامه دارد، در دو فصل اخیر برای نساجی مازندران در رقابت‌های داخلی و بین‌المللی از جمله لیگ قهرمانان آسیا به میدان رفت، اما حالا تصمیم به بازگشت به تیم سابقش گرفته است.

با این انتقال، باشگاه آلومینیوم رسماً فصل نقل‌وانتقالات خود را کلید زد و بنا به اعلام رسمی، توافق با چند بازیکن دیگر نیز نهایی شده که اطلاعات تکمیلی آن به‌زودی منتشر خواهد شد.

باشگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *