بستری شدن رئیس فدراسیون والیبال در بیمارستان

میلاد تقوی، رئیس فدراسیون والیبال ایران، پس از برگزاری فینال مسابقات لیگ یک والیبال ایران، دچار مشکل قلبی شد و به بیمارستان منتقل شد.

به گزارش “ورزش سه”، خوشبختانه وضعیت عمومی تقوی مساعد است و خطر جدی او را تهدید نمی‌کند. پزشکان توصیه کرده‌اند که او امروز را در استراحت کامل باشد و به همین دلیل در فدراسیون حضور نخواهد داشت.

میلاد تقوی از زمان انتخابش به عنوان رئیس فدراسیون والیبال، تلاش‌های بسیاری برای ارتقای این رشته ورزشی در ایران انجام داده است. سفرهای استانی متعدد، حضور در جلسات مهم بین‌المللی والیبال و دیدار با سفرای کشورهای صاحب نام در این رشته، از جمله فعالیت‌های او در این مدت بوده است.

یکی از مهم‌ترین اقدامات تقوی، انتخاب روبرتو پیازا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی والیبال ایران بود که در سکوت خبری انجام شد. او در حال حاضر به عنوان یکی از فعال‌ترین رؤسای فدراسیون‌های ورزشی در ایران شناخته می‌شود.

پس از یک دوره استراحت کوتاه، میلاد تقوی به زودی به محل کار خود بازخواهد گشت و به فعالیت‌های خود در فدراسیون والیبال ادامه خواهد داد.

پایگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *