تصاویر خبرساز کاپیتان باردار در زمین والیبال

پریسیلا هلدس، کاپیتان تیم والیبال زنان فلومیننزه برزیل، با وجود سپری کردن ماه پنجم بارداری، در یکی از مسابقات سوپرلیگ این کشور به میدان رفت و حضورش در زمین مسابقه توجه بسیاری را به خود جلب کرد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، هلدس که تنها یک هفته تا ورود به ماه ششم بارداری فاصله دارد، با دریافت مجوز پزشکی، بدون هیچ مشکلی برای تیمش به میدان رفت. او پس از پایان بازی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: «به محض اطلاع از بارداری‌ام به پزشک مراجعه کردم و او اطمینان داد تا زمانی که سلامت خودم و جنین تحت نظر باشد، می‌توانم به بازی کردن ادامه دهم.»

کاپیتان فلومیننزه همچنین از حمایت کامل باشگاه و خانواده‌اش خبر داد و گفت که در طول پنج ماه گذشته به طور منظم در تمرینات تیم شرکت کرده است. تنها توصیه پزشکان به او، احتیاط در زمین مسابقه و جلوگیری از زمین خوردن به خصوص روی شکم بوده است.

هلدس در این باره توضیح داد: «طبیعتاً حرکاتی وجود دارد که در شرایط فعلی نمی‌توانم انجام دهم، مانند افتادن روی شکم، اما به غیر از آن، روال تمرینات و بازی کردنم تغییری نکرده است.»

پایگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *