دیدار حساس تیمهای خیبر خرمآباد و شمسآذر قزوین در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال، به دلیل شرایط نامساعد جوی و وضعیت نامناسب زمین ورزشگاه تختی خرمآباد، در آستانه تعویق قرار گرفته است.
بارش شدید باران در روزهای اخیر، زمین چمن ورزشگاه تختی را به باتلاقی تبدیل کرده و امکان برگزاری مسابقه در شرایط استاندارد را با تردید مواجه ساخته است. ناظر و داور این دیدار، پیش از شروع مسابقه، از زمین چمن بازدید کردند تا وضعیت آن را از نزدیک بررسی کنند.
با توجه به آبگرفتگی بخشهایی از زمین و شرایط نامطلوب چمن، تصمیم نهایی در خصوص برگزاری یا لغو این دیدار، ساعت ۱۵ امروز توسط داور مسابقه اتخاذ خواهد شد. در صورت تداوم شرایط نامساعد جوی و نامطلوب بودن زمین چمن، این بازی به زمان دیگری موکول خواهد شد.

این تعویق احتمالی، میتواند تاثیر قابل توجهی بر جدول ردهبندی لیگ برتر داشته باشد، زیرا خیبر و شمسآذر در تلاش برای کسب امتیاز و بهبود جایگاه خود در جدول هستند.