تغییر در مدیریت باشگاه فولاد خوزستان؛ حسین خبیری جانشین هوشنگ نصیرزاده شد

در پی تنش‌های اخیر میان هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان، و یحیی گل‌محمدی، سرمربی این تیم، مسئولان کارخانه فولاد خوزستان و اعضای هیئت مدیره این باشگاه تصمیم به تغییر در سمت مدیرعاملی گرفتند. بر اساس گزارش‌های رسیده از اهواز، حسین خبیری، عضو سابق هیئت مدیره پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد، جانشین نصیرزاده خواهد شد.

این تغییر در حالی صورت می‌گیرد که نصیرزاده در طول مدت حضور خود در این باشگاه، تلاش‌های زیادی برای بهبود شرایط تیم و روابط با سرمربی انجام داده بود، اما در نهایت نتوانست رضایت گل‌محمدی را جلب کند. باشگاه فولاد نیز با توجه به این موضوع، تصمیم گرفت از سرمربی خود حمایت کند.

انتخاب حسین خبیری به عنوان مدیرعامل جدید فولاد، با توجه به سوابق او در پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد، انتخابی قابل توجه است. خبیری که سال‌ها به عنوان یک عضو اجرایی در پرسپولیس فعالیت می‌کرد، ناگهان به عضویت هیئت مدیره این باشگاه درآمد و پس از آن نیز به هیئت مدیره خیبر خرم‌آباد پیوست.

نکته قابل توجه، ارتباط نزدیک خبیری با یحیی گل‌محمدی در دوران حضورشان در پرسپولیس است. این ارتباط می‌تواند در بهبود شرایط تیم فولاد و ایجاد هماهنگی بین مدیریت و کادر فنی موثر باشد.

بر اساس گزارش‌های رسیده، مراسم معارفه حسین خبیری به عنوان مدیرعامل جدید فولاد خوزستان در روز جاری برگزار خواهد شد.

باشگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *