تغییر رویکرد بارسلونا با فلیک؛ بی‌توجهی به دربی مادرید و تمرکز بر تیم خودی

هانسی فلیک، سرمربی جدید بارسلونا، رویکرد متفاوتی را نسبت به سلف خود، ژاوی هرناندز، در پیش گرفته است. شب گذشته، در حالی که دربی حساس مادرید بین رئال مادرید و اتلتیکو مادرید برگزار می‌شد، بازیکنان بارسلونا پس از صرف شام در هتل محل اقامت خود در لیسبون، بدون تماشای جمعی بازی، به اتاق‌های خود رفتند.

فلیک با رد پیشنهاد تماشای گروهی بازی، بر فلسفه خود مبنی بر اهمیت دادن نسبی به عملکرد سایر تیم‌ها تاکید کرد. این مربی آلمانی پیش‌تر نیز اعلام کرده بود که بازی‌های دیروقت را تماشا نمی‌کند، حتی اگر مربوط به رقبای مستقیم بارسلونا باشند.

در حالی که ژاوی هرناندز تماشای جمعی بازی‌ها را به منظور تقویت اتحاد تیمی ترویج می‌کرد، فلیک معتقد است که بازیکنان به اندازه کافی حرفه‌ای هستند و نیازهای خود را می‌دانند. او همچنین چالش‌ها و جوایزی را که ژاوی برای پیروزی در بازی‌ها تعیین می‌کرد، از برنامه روزانه تیم حذف کرده است.

این تغییر رویکرد نشان می‌دهد که فلیک قصد دارد تمرکز تیم را بر عملکرد خودشان معطوف کند و از توجه بیش از حد به رقبا خودداری کند.

پایگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *