خبر نزدیک به قطعیت؛ وینیسیوس تا ۲۰۳۰ در قلب رئال مادرید

به نظر می‌رسد دوران حضور وینیسیوس جونیور، ستاره برزیلی، در جمع کهکشانی‌های رئال مادرید تا سال ۲۰۳۰ تمدید خواهد شد و خبر رسمی این توافق به زودی منتشر می‌شود.

قرارداد فعلی وینیسیوس با رئال مادرید تا ژوئن ۲۰۲۷ اعتبار دارد، اما مذاکرات برای تمدید و بهبود شرایط آن به مراحل پایانی رسیده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که مدیران رئال مادرید با اعتماد کامل به این بازیکن، در حال نهایی کردن قراردادی هستند که می‌تواند او را تا سال ۲۰۳۰ در این تیم حفظ کند.

منابع نزدیک به باشگاه مادریدی اعلام کرده‌اند که تماس‌های متعددی بین طرفین صورت گرفته و توافق نهایی بسیار نزدیک است، به طوری که احتمال رسمی شدن آن پیش از پایان فصل جاری نیز وجود دارد. خود وینیسیوس نیز در مصاحبه‌ای با رسانه‌های باشگاه، به صراحت از تمایل خود برای ماندن در رئال مادرید سخن گفته بود.

به این ترتیب، باشگاه‌های عربستان سعودی که در دو فصل اخیر تلاش‌های بی‌نتیجه‌ای برای جذب این ستاره برزیلی داشته‌اند، باید فعلاً به دنبال گزینه‌های دیگر بگردند. وینیسیوس جونیور، که به یکی از ارکان اصلی رئال مادرید تبدیل شده است، به نظر می‌رسد قصد دارد سال‌های بیشتری را در سانتیاگو برنابئو سپری کند.

پایگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *