داغ تیلور تا ابد روی حسن یزدانی و کامران قاسمپور ماند

## داغ تیلور تا ابد روی حسن یزدانی و کامران قاسم‌پور ماند

رقابت‌های جهانی کشتی آزاد در اوزان غیر المپیکی به اتمام رسید و تیم ایران با کسب یک مدال برنز در وزن ۷۹ کیلوگرم به دست محمد نخودی و ۴۱ امتیاز در جایگاه سوم این مسابقات قرار گرفت. تیم‌های گرجستان و ژاپن هر دو با کسب ۵۵ امتیاز در رده‌های اول و دوم ایستادند.

منصور برزگر، تئوریسین کشتی ایران، در خصوص این مسابقات گفت: “این رقابت‌ها در اصل غیر المپیکی بودند اما گذاشتن نام جهانی روی این مسابقات باعث شد تا حساسیت خاصی را به آن بدهند. امسال رقابت در چهار وزن غیر المپیکی برگزار شد؛ با این حال، با توجه به تمرکز کشورها روی موفقیت در المپیک پاریس، تیم‌ها با آمادگی کامل در این مسابقات شرکت نکردند.”

او در خصوص عملکرد ضعیف کامران قاسم‌پور در این مسابقات گفت: ” در آلبانی کامران آماده نبود. در رقابت او با سعدالله‌یف، لزومی نداشت او حرکت اضافه داشته باشد و این روس به راحتی و در واپسین ثانیه‌ها قاسم‌پور را خاک کند. باید کادر فنی گزارش بدهد که مشکل چه بوده است.”

برزگر ادامه داد: ” زمانی که ۹۰ درصد ترکیب تیم ملی را کشتی‌گیران مازندرانی تشکیل می‌دهند، چه لزومی دارد کادر فنی از استانی دیگر انتخاب شود؟ معتقدم اگر به دنبال موفقیت هستیم، باید فردی برگزیده شود که ارتباط بیشتری به لحاظ زبانی یا فنی با نفرات داشته باشد تا ملی‌پوشان بتوانند کشتی بهتری از خود به نمایش بگذارند.”

او در خصوص رقابت کامران با دیوید تیلور نیز گفت: “از مدت‌ها پیش مشخص بود که این مسابقات آخرین حضور تیلور روی تشک بود و حتی اتحادیه جهانی این مسابقه را انحصاری برگزار کرد. همیشه رقابت حسن یزدانی و تیلور از جذابیت خاصی برخوردار بوده و هست اما آخرین کشتی او با قاسم‌پور از چند جبهه برای ما حائز اهمیت بود تا بتوانیم روند شکست ناپذیری او را مقابل ایرانی‌ها پایان دهیم اما با شکست کامران داغ تیلور را تا ابد بر پیشانی ما بر جا گذاشت. باید کادرفنی در این خصوص گزارش کاملی را ارائه بدهد که چرا نتوانست از فرصت موجود بهره ببرد. باید مشخص شود علت این عدم موفقیت تمرینات ناکافی بدنسازی یا فنی بود یا علت چیز دیگری است.”

برزگر خاطر نشان کرد: “باید این موضوع از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرد که این عدم موفقیت در آلبانی از کشتی‌گیر، بدنسازی، مربی یا کوچ نادرست بوده است. با توجه به اینکه کشتی برای ایران است، باید عیب‌ها و محاسن را بیشتر بازبینی کرد تا از الان بتوان برای موفقیت در المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس هدف‌گذاری کرد.”

سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در خصوص عملکرد کشتی‌گیران روس نیز گفت: “روس‌ها با توجه به ابعاد جنگ با اوکراین فقط بلاتکلیف هستند. ما نیز شانس آوردیم که عملکرد آنها در رده‌بندی نهایی اعمال نشد. ژاپنی‌ها هم برنامه دقیقی در پیش گرفته‌اند چرا که هم اینک برای موفقیت در المپیکی آتی و کسب سه تا چهار مدال طلا کار خود را آغاز کرده‌اند. اگر ندانیم که کجا هستیم و کجا برویم افسوس آن را در آینده خواهیم خورد.”

پایگاه خبری فرصت نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *