شاهین‌طبع: شور و هیجان فوتبال را به سالن بسکتبال استقلال می‌آوریم

مهران شاهین‌طبع، سرمربی تازه‌وارد تیم بسکتبال استقلال، با شور و اشتیاق از پیوستن به یکی از بزرگ‌ترین باشگاه‌های ایران سخن گفت و تأکید کرد که قصد دارد هواداران پرشور آبی‌پوش را به سالن‌های بسکتبال نیز بیاورد. او که پیش از این سابقه مربیگری در لیگ‌های حرفه‌ای را در کارنامه دارد، امیدوار است فصل جدید برای استقلالِ بسکتبال نقطه عطفی در تاریخ این رشته رقم بزند.

شاهین‌طبع در گفت‌وگو با روابط‌عمومی باشگاه اظهار کرد: «خوشحالم عضو کوچکی از باشگاه استقلال باشم. سابقه این مجموعه در فوتبال زبان‌زد است، اما ما می‌خواهیم نشان دهیم بسکتبال استقلال هم می‌تواند در سطح قهرمانی کشور بدرخشد و طرح‌های توسعه‌ای این باشگاه را تکمیل کند.»

وی درباره نقش هواداران گفت: «عشق به استقلال در بین طرفداران بی‌نظیر است. آرزو دارم همان شور و هیجان را به سالن بسکتبال منتقل کنند، چون تکیه‌گاه اصلی ما انرژی تماشاگران است.»

شاهین طبع خوشحالم عضو کوچکی از باشگاه استقلال هستم
شاهین طبع خوشحالم عضو کوچکی از باشگاه استقلال هستم

برنامه‌های فنی و جذب نیرو

سرمربی استقلال برای تقویت تیم، برنامه‌ریزی دو‌محوره‌ای در نظر گرفته است:

  • بهره‌گیری از جوانان مستعد و بازیکنان ملی‌پوش داخلی در ترکیب اصلی
  • مذاکره با گزینه‌های خارجی برای پرهیز از تک‌بعدی شدن تیپ بازی و افزایش تجربه تیم

شاهین‌طبع افزود: «درصدد جذب یک یا دو بازیکن خارجی با تجربه هستیم تا کنار ستاره‌های داخلی، الگوی فنی و انضباط تیم را ارتقا دهند. امیدوارم با ترکیبی متوازن از استعدادهای بومی و عناصر بین‌المللی، استقلال را به جمع مدعیان قهرمانی برسانیم.»

پس از این اظهارات، تمرینات پیش‌فصل استقلال در سالن آزادی آغاز شده و با توجه به سرمایه‌گذاری باشگاه، انتظار می‌رود بسکتبالیست‌های آبی‌پوش با انگیزه‌ای مضاعف در میدان حاضر شوند. جنوبی‌ترین هواداران استقلال نگران نباشند؛ شاهین‌طبع قول داده فصل آینده، صدای میخ‌کوب‌کننده تشویق‌هایشان در هر سالن ورزشی به گوش برسد.

باشگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *