شکایت النصر به دادگاه حکمیت ورزش کشیده می‌شود

باشگاه النصر در پی رد اعتراضش نسبت به وضعیت بازیکن العروبه، قصد دارد پرونده‌ی جنجالی را به مرکز داوری ورزشی عربستان ارجاع دهد.

مدیریت باشگاه النصر در انتظار دریافت مستندات حقوقی مربوط به رای کمیته استیناف است که اعتراض این باشگاه را در مورد قانونی بودن حضور رافع الرویلی، دروازه‌بان تیم العروبه، در دیدار دو تیم در تاریخ ۲۸ فوریه (دهم اسفند) و در چارچوب هفته‌ی بیست‌وسوم لیگ حرفه‌ای روشن عربستان رد کرده است.

بر اساس اطلاعات منابع آگاه به روزنامه‌ی الریاضیه، باشگاه النصر پس از دریافت دلایل رسمی این رای، قصد دارد پرونده را به مرکز داوری ورزشی عربستان ببرد.

کمیته استیناف در تاریخ ۲۹ مارس (نهم فروردین)، رای کمیته انضباط و اخلاق مبنی بر رد اعتراض النصر از نظر محتوایی را تایید کرد، اگرچه اعتراض از نظر شکلی پذیرفته شده بود. به همین دلیل، باشگاه النصر بلافاصله پس از اعلام رای، درخواست دریافت دلایل رسمی را مطرح کرد تا آن را به کمیته‌ی حقوقی باشگاه ارائه کند.

باشگاه النصر این اعتراض را پس از شکست ۲-۱ مقابل العروبه در ورزشگاه دانشگاه الجوف ثبت کرده بود. استدلال این باشگاه این بود که رافع الرویلی در زمان برگزاری مسابقه، در شغل دیگری نیز مشغول به کار بوده و این موضوع را مغایر با آیین‌نامه‌ی حرفه‌ای‌گری و وضعیت بازیکنان می‌دانست.

با این حال، کمیته انضباط در تاریخ ۱۰ مارس (بیستم اسفند)، اعتراض را رد کرد و از طریق وب‌سایت رسمی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که حضور این دروازه‌بان قانونی بوده و ثبت‌نام او به عنوان بازیکن حرفه‌ای بدون هیچ مشکلی صورت گرفته است.

پس از دریافت دلایل رای کمیته انضباط در تاریخ ۱۸ مارس (بیست‌وهشتم اسفند)، باشگاه النصر اعتراض رسمی خود را به کمیته استیناف ارائه کرد، اما این اعتراض نیز رد شد. روزنامه‌ی الریاضیه نسخه‌ای از مدارک مربوط به این پرونده را منتشر کرده که نشان می‌دهد قرارداد حرفه‌ای الرویلی با العروبه از اول اوت ۲۰۲۴ آغاز شده و تا اول ژوئن ۲۰۲۵ ادامه دارد و کمیته‌ی حرفه‌ای‌گری نیز در همان ماه اوت، این قرارداد را تایید کرده است.

همچنین بر اساس اطلاعات اختصاصی این روزنامه در تاریخ ۲ مارس (دوازدهم اسفند)، الرویلی پس از صعود تیمش به لیگ روشن در فصل جاری، شغل خود در یکی از بخش‌های نظامی را ترک کرده و تصمیم به بازی حرفه‌ای با العروبه گرفته است. در این فصل، او در دو بازی مقابل النصر و ضمک در لیگ روشن به میدان رفته و در هر دیدار، یک گل دریافت کرده است.

پایگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *