در ادامه رقابتهای لیگ برتر والیبال ژاپن، تیمهای مدعی همچنان به پیروزیهای خود ادامه میدهند. در یکی از بازیهای حساس این هفته، نیمیر عبدالعزیز، ستاره مصری تیم وولفداگز ناگویا، با کسب 33 امتیاز درخشش خیره کنندهای داشت.
تیم ناگویا که در بازی قبلی خود مقابل ناگانو متحمل شکست شده بود، این بار با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسید. نیمیر عبدالعزیز با 71 امتیاز در دو بازی متوالی مقابل ناگانو، نقش کلیدی در پیروزی تیمش ایفا کرد.

در دیگر بازیهای مهم این هفته، سانتوری سانبردز و اوزاکا بلوئنتن نیز به پیروزی رسیدند. سانتوری با نتیجه 3 بر صفر و اوزاکا با نتیجه 3 بر 2 به برتری رسیدند.
با توجه به نتایج به دست آمده، تیمهای اوزاکا بلوئنتن، سانتوری سانبردز و وولفداگز ناگویا همچنان در صدر جدول قرار دارند و رقابت نزدیکی برای کسب عنوان قهرمانی دارند.
درخشش نیمیر عبدالعزیز و سایر ستارگان خارجی در لیگ والیبال ژاپن، باعث شده است که این لیگ به یکی از جذابترین لیگهای والیبال جهان تبدیل شود.

سیاوش بهرامی، یکی از روزنامهنگاران و تحلیلگران ورزشی باسابقه در مجله خبری ورزشکاران است. او با نگاهی تخصصی و دقیق به دنیای ورزش، همواره سعی دارد تا با گزارشها و تحلیلهای عمیق، به مخاطبان خود کمک کند تا درک بهتری از مسائل و رویدادهای ورزشی داشته باشند.