اولتیماتوم کمپانی به ستاره‌های بایرن مونیخ؛ عطش پیروزی داشته باشید یا بروید!

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، با انتشار پیامی قاطع، انگیزه و عطش پیروزی را شرط اصلی حضور در تیمش عنوان کرد. او که سابقه درخشانی در دوران بازیگری خود به عنوان یک رهبر نمادین در منچسترسیتی دارد، می‌داند برای رقابت در بالاترین سطح، چه چیزهایی مورد نیاز است.

کمپانی که در ۳۸ سالگی مسئولیت هدایت بزرگ‌ترین باشگاه فوتبال آلمان را بر عهده گرفته، با وجود کسب نتایج قابل قبول در بوندسلیگا و لیگ قهرمانان اروپا، با سوالاتی درباره آینده‌اش مواجه شده است. اما او مصمم است تا در آلیانز آرنا موفق شود و به بازیکنانش، از جمله هری کین، کاپیتان تیم ملی انگلیس، تاکید کرده که باید کاملاً به دیدگاه او برای این باشگاه پایبند باشند.

او در پاسخ به سوال فیفا در مورد چگونگی انگیزه دادن به تیمی پرستاره، گفت: «عطش داشته باش یا برو جای دیگری. خیلی ساده است. من همیشه در محیط‌های فوتبال با بالاترین انتظارات مشغول بوده‌ام. در اندرلخت در دهه‌های ۱۹۸۰ و ۱۹۹۰ یکی از بهترین تیم‌های جوان اروپا بودیم. هر تیم بزرگی در اروپا را شکست می‌دادیم. همیشه از سن شش سالگی تحت فشار بودیم: برای برنده شدن، خوب بازی کردن، و رفتار درستی داشتن.»

کمپانی با اشاره به تجربیات خود در منچسترسیتی و بایرن مونیخ، تاکید کرد که وارد محیطی شده که کاملاً با آن آشناست و در آن رشد کرده است. او معتقد است که بازیکنان بایرن مونیخ باید همان عطش و انگیزه او را برای پیروزی داشته باشند، در غیر این صورت، جایی در این تیم نخواهند داشت.

این اولتیماتوم قاطع، نشان از عزم جدی کمپانی برای ایجاد تغییرات اساسی در بایرن مونیخ دارد و باید دید که آیا ستاره‌های این تیم، به این چالش پاسخ مثبت خواهند داد یا خیر.

باشگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *