در جریان دیدار ویارئال و بارسلونا، برخورد شدید یرمی پینو، مهاجم ویارئال، با مارک آندره تراشتگن، دروازه بان بارسلونا، منجر به مصدومیت شدید تراشتگن و دوری طولانی مدت او از میادین شد. این اتفاق واکنشهای بسیاری را به همراه داشت و پینو نیز از این اتفاق بسیار متاثر شد.
پینو در مصاحبهای پس از بازی، از ناراحتی شدید خود پس از دیدن مصدومیت تراشتگن سخن گفت و اذعان کرد که به مدت پنج دقیقه در طول بازی گریه کرده است. او تاکید کرد که قصد آسیب زدن به تراشتگن را نداشته و این اتفاق به صورت تصادفی رخ داده است.
مصدومیت تراشتگن ضربه بزرگی به بارسلونا وارد کرده است و این تیم به مدت چند ماه از حضور یکی از بهترین دروازه بانهای جهان محروم خواهد بود.

جدیدترین اخبار ورزشی را در باشگاه خبری ورزشکاران ایران مطالعه نمایید

سیاوش بهرامی، یکی از روزنامهنگاران و تحلیلگران ورزشی باسابقه در مجله خبری ورزشکاران است. او با نگاهی تخصصی و دقیق به دنیای ورزش، همواره سعی دارد تا با گزارشها و تحلیلهای عمیق، به مخاطبان خود کمک کند تا درک بهتری از مسائل و رویدادهای ورزشی داشته باشند.