ایکاردی رقیب مهدی طارمی نمی‌شود؛ پاسخ منفی به پیشنهاد المپیاکوس

مهاجم آرژانتینی گالاتاسرای به پیشنهاد رسمی المپیاکوس یونان پاسخ منفی داد تا عملاً احتمال تشکیل زوج یا رقابت او با مهدی طارمی در لیگ یونان منتفی شود. ایکاردی که قراردادش با گالاتاسرای به پایان رسیده، به دنبال حضور در سطح اول فوتبال اروپاست و بازگشت به سری‌آ را گزینه اصلی خود می‌داند.

ایکاردی به دنبال سطح اول اروپا؛ خداحافظی با رویای حضور در کنار طارمی

به گزارش خبرنگار مهر، فابریتزیو رومانو، خبرنگار مشهور ایتالیایی، در یک برنامه اینترنتی درباره آینده مائورو ایکاردی صحبت کرد و مدعی شد المپیاکوس یونان پیشنهادی رسمی به این مهاجم آرژانتینی ارائه کرده است. طبق ادعای رومانو، ایکاردی که قراردادش با گالاتاسرای به پایان رسیده، پیشنهاد المپیاکوس را دریافت کرده، اما به دلیل تمایل به ادامه حضور در بالاترین سطح فوتبال اروپا، پاسخ منفی به این پیشنهاد داده است.

ایکاردی رقیب مهدی طارمی نمی‌شود!
ایکاردی رقیب مهدی طارمی نمی‌شود!

با این تصمیم، عملاً ایکاردی رقیب مهدی طارمی در لیگ یونان نخواهد شد و همچنین زوج احتمالی این دو مهاجم نام‌آشنا در خط حمله المپیاکوس نیز شکل نخواهد گرفت. طارمی که طی روزهای اخیر بحث احتمال جدایی او از باشگاه یونانی نیز مطرح بود، به نظر می‌رسد در یونان بماند و حالا با رد پیشنهاد المپیاکوس توسط ایکاردی، جایگاه او در این تیم بیش از پیش تثبیت خواهد شد.

بازگشت به سری‌آ؛ اولویت اول ایکاردی

این خبرنگار ایتالیایی همچنین اعلام کرد مهاجم باتجربه آرژانتینی نسبت به بازگشت به فوتبال ایتالیا دیدگاه مثبتی دارد. سری‌آ برای ایکاردی حکم خانه دوم را دارد و او سابقه درخشانی با پیراهن اینتر میلان داشته است. از سوی دیگر، ادامه همکاری با گالاتاسرای نیز همچنان یکی از گزینه‌های او محسوب می‌شود؛ البته در صورتی که خواسته‌های مالی و شرایط مورد نظرش از سوی باشگاه ترکیه‌ای تأمین شود.

در بخش دیگری از این گزارش آمده که هنوز وضعیت گالاتاسرای برای حفظ ایکاردی یا دستیابی به توافق جدید با او کاملاً مشخص نیست. باشگاه یوونتوس هم در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی گذشته شرایط این مهاجم را زیر نظر داشته، اما آن مذاکرات هرگز وارد مرحله جدی نشد. با توجه به اعلام آمادگی ایکاردی برای بازگشت به سری‌آ، احتمال دارد در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی شاهد مذاکرات جدی تیم‌های ایتالیایی با این ستاره آرژانتینی باشیم. تا آن زمان، مهدی طارمی نیز در المپیاکوس بدون حضور یک رقیب بزرگ، با خیالی آسوده‌تر به فصل پیش رو فکر خواهد کرد.

باشگاه خبری ورزشکاران ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *